Λίγα Λόγια Για Εμένα

Ευάγγελος Γουγουλάκης
Λογοθεραπευτής - Λογοπεδικός

Ο Εύαγγελος Γουγουλάκης δίνει σε μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να βρουν την πραγματική τους φωνή και μαζί με αυτή την αυτοπεποίθησή τους μέσα από καινοτόμες, πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους.

Από την ηλικία των δυο ετών οι μικροί μαθητές μέσα από μια συλλογική προσπάθεια κατακτούν βήμα- βήμα το δικαίωμα και τη χαρά της σωστής ομιλίας. Εξειδικεύεται στην πρόληψη των μαθησιακών δυσκολιών μέσω της θεραπείας φωνολογικών προβλημάτων παιδιών προσχολικής ηλικίας . H μεθοδολογία που ακολουθεί μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης μαθησιακών δυσκολιών στο Δημοτικό, δίνοντας ένα σαφές προβάδισμα στα παιδιά.

Η ακριβής διάγνωση και η μεθοδικότητα του εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα, πράγμα που ενδυναμώνει την πίστη των παιδιών στον εαυτό τους και εμπνέει το σύνολο της οικογένειας.

Πτυχιούχος του τμήματος Λογοεραπείας στο Πανεπιστημιο Κliment Οhridski Sofia University διαθέτει την κατάρτιση και τις διεθνείς πιστοποιήσεις που εγγυώνται την ποιότητα δουλειάς του.

Με εκατοντάδες περιστατικά στο ενεργητικό του, αποτελεί στενό συνεργάτη παιδιάτρων, εκπαιδευτικών και ψυχολόγων που τον τιμούν καθημερινά με την απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνουν στη διάγνωση και στην παρέμβασή της.

“Master Λογοπεδικού Επικοινωνιακές
Διαταραχές Στην Ανάπτυξη”

image

Λογοθεραπεία
Κατ' οίκον

Η εποχή που διανύουμε χαρακτηριζεται από έλλειψη χρόνου και υψηλών απαιτήσεων τον αναγκών μας σε συνδυασμό με την ανάγκη επικοινωνίας, αμεσότητας και πάνω απ΄όλα ανθρωπιάς.
  • Με τις συνεδρίες κατ΄οίκον έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε το καλύτερο περιβάλλον για τον πάσχοντα με την ανάγκη για πρόοδο, βάζοντας υψηλά τον πήχη, για το καλύτερό δυνατό αποτέλεσμα..
  • Οι συνεδρίες λογοθεραπείας κατ΄οίκον δημιουργούν ένα φιλικό ζεστό περιβάλλον ανάμεσα στον θεραπευτή, τον πάσχοντα και τους κοντινούς του ανθρώπους, επιτυγχάνοντας την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη, έτσι ώστε να εξελιχθεί η θεραπεία ομαλά και με επιτυχία.
  • Το σημαντικότερο είναι ότι το παιδί βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον ανάμεσα στα παιχνίδια του και τους δικούς του ανθρώπους, βοηθώντας έτσι στην καλύτερη οριοθέτηση και προσαρμογή στο πρόγραμμα θεραπειών.
  • Η σωστή υπεύθυνη συνεργασία του θεραπευτή με το φιλικό και ζεστό περιβάλλον που δημιουργείτε μας βοηθά στην επίτευξη του σκοπού μας.

Ωράριο Εξυπηρέτησης

Δευτέρα – Κυριακή 
Κατοπιν επικοινωνίας για 
κατ' οίκον ραντεβού

Διεύθυνση Έδρας

Πλατεία Φανερωμένης
Ν. Αρτάκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

693 90 49 003
vagelis.gougoulakis@yahoo.com

Logo Footer 1

Προσπαθούμε να παρέχουμε ένα σύνολο διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Αντιμετοπίζοντας το κάθε περιστατικό ως μοναδικό.

© 2021 Λογοθεραπεία Χαλκίδα. All Rights Reserved. 

Κατασκευή & Υποστήριξη Creative Agency